Har tagit mig i kragen och lagt upp en sida på facebook med lite videos och annat:
http://www.facebook.com/pages/Raddox/64802593720

Började ladda upp dem för några veckor sedan, men av någon anledning så går Facebook inte särskilt fort. Några timmar för en uppladdning… om den ens startat efter en timme.
Aja, när jag för en gång skull skriver något i bloggen kan jag kanske fortsätta lite på ämnet… Ge mig en fungerande version av Google Chrome! Med fungerande menar jag att man har möjlighet att använda addons. Varför skapar man en snabb, smidig och kompatibel browser utan möjlighet att blockera ads? Erm, ja just det… google.

Nej, nu ska jag återgå till min nedladdning av DoW2. Blev övertygad av en polare att det skulle vara bra. Jag gillade inte ettan, men jag kanske ska ge tvåan en liten chans såhär när hypen har lagt sig. I annat fall går jag och lägger mig och spelar Patapon 2 igen.