Jag skulle kunna mala på om IPRED och pirat-debatten som pågår för fullt just nu, men det känns som att alla andra redan talar om det. Det mesta är redan sagt och ni vet var jag står. Plus att ingen läser denna bloggen för att jag aldrig uppdaterar den.

Om jag inte hunnit skriva något innan dess; rösta i EU-valet. Gärna på Christian Engström (PP). Om du inte är pirat, rösta ändå. Om du inte sympatiserar med PP, fine, huvudsaken är att du röstar i valet. Soffliggare dra åt helvete 🙂

Just det ja… jag snubblade på en video här om veckan. Det var det vettigaste jag sett på länge. Skräckpropaganda med djur som kokas levande och höns som kastas in i väggar rycker de flesta på axlarna åt, men denna föreläsningen får en faktiskt att öppna ögonen och fundera lite. Ignoranta och trångsynta personer som tror att alla som ifrågasätter kött är veganer behöver inte göra sig besväret att klicka:

<!–
WriteFlash('’);
//–>
Höres efter 17:e!