Nu är alla oreleasade låtar färdiga, och allt gammalt har blivit remastrat. Har inte velat göra något drastiskt med de gamla låtarna, så de låter fortfarande skit, men på ett mer fullt och harmoniskt vis =P

Så just nu sitter jag med ett par mp3or och lyssnar igenom om jag kan hitta några småfel som går att rätta till. Det brukar ta någon dag. De måste lyssnas på när man inte tänker på det. Man får smyga in dem i en vanlig playlist och lyssna med både fethögtalare och lurar, allt för att hitta små förbättringar.

Cover är klar nu med. Hade först tänk ta en lowresbild som jag jobbat med lite då och då, men jag tror jag sparar den till DH om de har nån tävling till det där. Efter lite spånande och en massa fotograferande är den 90% klar iaf:

Är det någon som vet vad ett cover bör ha för storlek btw? 700×700 px känns lagom när man kollar igenom mp3-mapparna, men det tycks variera från 300×300 till 1200×1100…

För övrigt kan jag nämna att jag kommer ladda upp 2 nya videos på youtube i samband med albumet också. Ingen av dem en klassisk musikvideo, utan snarare ett sätt att presentera musiken (och lite bilder i ett av fallen).

Så… saker rullar på iaf. Förhoppningsvis klar med allt imorgon eller måndag, beror på hur mycket youtube trilskas med osynkad audio.