I nån gammal post så lovade jag ett album i Januari, men nu är det februari. Dammit >_<

Tänkte från början “äh vad fasen, DH ska ju flytta till GBG så då kan jag kanske vänta tills dess och få med ytterligare nån låt”. Men nu är det ju flyttat till jkpg igen, så då vet jag inte till 100% om jag ska dit längre. Fick en drös med inspiration häromdagen och jobbade vidare på en del projekt, så lite händer iaf. Men jag kan inte lova några datum.

Dock så känner jag ett behov att jobba lite med mitt synthprojekt Sturmreaktor med, så det inte dör ut helt =/

För övrigt stötte jag på min gamle tävlingsmotståndare aerix på en sexmästeriresa till Halmstad i helgen. (I mitten av bilden. Bilden är ett segerfoto från DH men whatever, jag hade ingen annan bild, och behöver lite fler bilder i min blogg 😀 ). Stötte också på en drös med andra studenter som kände igen Raddox, och sånt är alltid lika kul 🙂

Nu måste jag bara få ett grepp om mitt liv, sluta lira TF2, börja pilla mer med musiken, träna mer drone-skills och hitta en lägenhet. Tjo!