Väcktes idag kl 12.30 av en tjej från SVT Play som ville göra någon slags intervju på Dreamhack, de hade fått numret av kreativ-crew.

Inatt blev det ca 4 timmars sömn, kom inte i säng förrän runt 8-tiden, satt och arbetade färdigt på sommarens bidrag och kände mig inte särskilt trött. Snubblade bort till sovsalen för att blåsa upp min luftmadrass. En snubbe som stod jämte kommenterade med att det var dumt att göra för hand (eller för mun?). Nej, svarade jag, mitt rekord låg på under en minut för madrassen, 1½ inkl kudde. I mitt dåvarande skick blev det dock inget rekord.

Aja, väl inne i sovsalen hade de första morgonpigga börjat röra på sig, och jag hittade en kalasbra plats längst in bredvid väggen. Slängde ut madrassen och sovsäcken och lade mobilen på sitt vanliga ställe direkt under kudden.

Men vad skådade mitt öga? en ännu bättre sovplats ännu närmare hörnet, dvs ännu mer ostört? Jag bar bort mitt stuff och placerade det på min nya plats. Efter några sekunders funderande lyfte jag upp madrassen igen för att vända den 180 grader så sovsäcken öppnades mot väggen, mindre ljus så.

– AJ! Hörde jag någon grymta. Min mobil hade flugit bort från madrassen i min snabba vändning och träffat en sovande snubbe bredvid mig. Förlåt, sa jag och lade mig så fort jag kunde. Till saken hör också att jag har en brutal rethosta, så den killen fick nog inte sova mycket resten av natten heller. Eller alla andra runt om mig utan öronproppar för den delen.

Anyhow så blev jag som sagt väckt lite efter tolv av en ung tjej som ringde. Så nu har jag tryckt i mig en portion Dafgård, en halvliters Powerking och snabbt rakat mig, ska bort och snacka med dem vad det är de har tänkt sig för något om nån minut, det hela skulle spelas in / sändas runt 4-5-tiden iaf.