Sådär, nu har jag i princip tränat klart drone-skills i EVE Online. Idag blev min 30-dagars träning av Electronic Warfare Drone Interfacing V klar, vilket gjorde att mina drones kunde flyga iväg hela 60km, till skillnad från tidigare 57km 😛

9,609,600 SP i drones. Herrejävlar.

Skulle man starta en helt ny pilot skulle detta ta ca 492 dagar. 223 dagar om man har råd att köpa och träna learning skills. Eller 162 dagar om man optimerat sina stats helt och hållet för detta syfte.

Och kolla vilket fräsigt certifikat jag fått:

“This certificate represents an elite level of competence in the control of all sizes of combat drone. It certifies that the holder has realized their maximum potential when it comes to combat drone control. This represents the pinnacle of achievement for the true drone aficionado and guarantees that nobody will ever out-damage your drone flights.”

Vad jag iofs skulle kunna träna är sista leveln av Gallente och Caldari Drone Specialization. Det skulle ge mig en damage increase på hela 2% för respektive ras drones… och tar 30 dagar var att träna 😛

Annars KANSKE jag borde träna lite missil-skills… som jag just nu har typ 160,000 i :S