Har inget att göra så jag tänkte släppa en gammal låt bara för att vara lite flummig.
Denna gången är den hela två sekunder lång. Ja, du läste rätt.

Download: http://raddox.net/mp3/files/Generic%20SMS%20Signal.zip

Min första tanke var att släppa den på Dreamhack Summer i år, men sen kom jag på hur förbannade folk hade blivit om jag fick massor med röster bara pga mitt namn.

Hur som helst. Denna lilla ljudsnutt var föregångaren till Generic Space Shooter som vann tracked music på DHW2009 O_o

Eller ja, short story made long: För 10 månader sedan behövde jag en ny SMS-signal och hittade ett gammalt projekt, “spin.xm” liggande i min trackermapp. Denna snutten passade jättebra att basera en SMS-signal på, och när jag var klar kom jag på att jag även behövde en ny ringsignal. Någon dag senare hade jag en finfin “spin_cell_sms.xm” och “spin_cell.xm” klara för användning som som SMS- respektive ringsignal.

Vi hoppar fram en bit i tiden.

Det började lacka mot DHW09. Valet av låt att ställa upp med i kategorin tracked music är en självklarhet. Min låt som jag haft som ringsignal i tre månader! På med lite bitcrushade vocals och vi har en låt som påminner om ett gammalt arkadspel. Generic Space Shooter är född.

7 månader senare släpper jag nu originalversionen, Generic SMS Signal!


ps.

Jag använder fortfarande samma ring- och SMS-signal efter 10 månader :S

ds.